Kiegészítők

Szűrők

Az összes eredmény megjelenítése

Filter by price

2 products

 • Elfogyott
  7 890 Ft

  Cumisüveg 2db/csomag 120 ml-es

  A NATURSUTTEN cumisüvegnek számos előnye van:

  A Franciaországban készült boroszilikát üveg BPA, ftalátok, polikarbonátok, műanyag, latex és polivinil-klorid (PVC) mentes Könnyen újrahasznosítható és természetes alapanyagokból készül Több generáción át kitarthat, és sokkal könnyebb tisztítani Az üvegpalackok hőállóbbak és hosszabb ideig tartják a meleget és a hideget

  Az etetőcumi is mentes mindenféle káros vegyülettől. Olaszországban gyártják a többi Natursutten termékkel közösen. Egy családi kézműves üzem harmadik generációja állítja elő.

  A gumi / latex etetőcumik sokkal ellenállóbbak, mint a szilikon. A lágysága miatt természetesebbnek tűnik a csecsemők számára.

   
  7 890 Ft
  7 890 Ft
 • Akció
  3 790 Ft 2 290 Ft

  Teether Toy rágóka

  Natursutten Teether Toy rágóka egy aranyos dobozban, 100%-ban természetes, fenntartható gumiból készül. Előnyei:

  1. a formázható gumi ösztönzi a baba természetes rágó hatását; 2. higiénikus; 3. nincs allergén; 4. gyengéd texturált felület az irritált ínyek megnyugtatására és masszírozására; 5. könnyen kezelhető; 6. fenntarthatóan előállított; 7. újrahasznosított és biológiailag lebontható csomagolóanyagok; 8. mentes a PVC, BPA, ftalátok és mesterséges színektől; 9. Olaszországban készült az európai biztonsági előírásoknak megfelelően.

  3 790 Ft 2 290 Ft
  3 790 Ft 2 290 Ft
hu_HUHungarian
hu_HUHungarian