Vásárlási garancia

Vásárlási garancia

Garancia

A www.biobababolt.hu garanciájának pontos részletei: Ezen garancia feltételeit a Szolgáltató határozza meg és a vásárló magára nézve kötelezőnek ismeri el azokat a megrendelés gomb lenyomásával.

Amennyiben a vásárló nincs megelégedve a termékkel ,és azt 14 napon belül visszapostázza sértetlenül a csomagjának árát 100%-osan visszatérítjük.

Elállási jog

A megrendelő 14 munkanapon belül a vásárlástól indoklás nélkül elállhat. Ebbe beletartozik  a 14. nap is, így a 14. napon érvényesített igények jogszerűek, a fogyasztó ekkor még maradéktalanul élhet az elállás jogával.
Az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor a terméket átvette. Amennyiben a megrendelő elállási jogával él, úgy a Szolgáltató köteles a Fogyasztó által kifizetett teljes összeget haladéktalanul, de legkésőbb 14 napon belül visszatéríteni.

Az elállás menete szerint a fogyasztó köteles a terméket ép állapotban KÖVETHETŐ postai vagy futárszolgálati úton legkésőbb 14 napon belül eljuttatni a Szolgáltatóhoz. A visszajuttatás tényét és igényét a fogyasztó köteles a Szolgáltató felé jelezni és annak visszajelzését megvárni. Az előzetes egyeztetés nélkül küldött csomagokért technikai okok miatt a Szolgáltató nem tud felelősséget vállalni. A fogyasztó köteles az elállási jog gyakorlási szándékának bejelentésétől számított 14 napon belül visszajuttatni a bontatlan, ép csomagot a Szolgáltatóhoz.
A Fogyasztó köteles a teljes megrendelt csomagot visszajuttatni a Szolgáltatóhoz, sérülés mentesen. Amennyiben hiányos csomag érkezik vissza, a Szolgáltató nem köteles visszafizetni a vételárat.
A Fogyasztó elállási jogának gyakorlásával összefüggésben köteles a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatos költségeket állni, egyéb költségek, díjak viselésére azonban nem kötelezhető. Amennyiben a Fogyasztó a visszaszolgáltatott terméket nem rendeltetésének megfelelően használta, úgy a Szolgáltató követelheti ebből eredő kárának megtérítését.

Nem alkalmazható az elállási jog a higiéniai termékek, étrend kiegészítők, vitaminok, szexuális segédeszközök, kellékek, kozmetikumok esetén, amennyiben már kibontásra került a termék, ezek ugyanis a 17/1999. (II.5.) Korm. rendelet 5. § c) pontja alapján a termék sajátos rendeltetéséből adódóan és higiénés okokból a „természeténél fogva nem visszaszolgáltatható” termékeknek minősülnek, és semmilyen körülmények között nem cserélhetők, kivéve a szavatossági okokból indokolt csere esetét. A korlátozás felsőruházatra nem vonatkozik. Bővebb információ: www.nfh.hu/portal/hasznos/internetes/elallasi_hianya.html

Amennyiben a fogyasztó a 14 napon belül van és a termék ép állapotban van (intim termék esetében bontatlan), az esetben a visszaküldés költségén túl semmi más költség nem terheli az elállási jog érvényesítése során.

Továbbá ha a megrendelő 14 napon túl szeretné visszakérni termékének vételárát, arra nincs lehetősége, abban az esetben ha a termék még bontatlan, használatlan.

Elállási jog gyakorlásához nyilatkozat minta: A Szolgáltató az elállási jognyilatkozat mintáját a Fogyasztó által küldött e-mail formájában határozza meg, amelynek az alábbi információkat kell tartalmaznia:

  • vásárló neve
  • az átvétel időpontja
  • megjegyzés/üzenet
  • egyértelmű kijelentés, mely szerint az elállási joggal szeretne élni a Fogyasztó

Az elállási jog érvényesítéséhez a fogyasztó nem köteles az eredeti számlát visszaküldeni.

Kategória:
000

Vélemények(0)

Még nincsenek vélemények.

Vélemény hozzáadása

Legyen Te az első, aki véleményt ír “Vásárlási garancia”

hu_HUHungarian
hu_HUHungarian