Kérdések, válaszok a cumisüvegről

Miért válaszd inkább az üvegpalackot a műanyag és a fémpalack helyett?

Az üveg a biztonságosabb választás a palackok számára: A műanyagtól eltérően nem kerülhet vegyi anyag a tejbe vagy a gyümölcslébe (beleértve a BPA / BPS-t is). Ellentétben a műanyaggal, nem tud megkarcolódni. A karcolások a baktériumok rejtekhelye lehet. Az üveg a zöldebb választás, mivel újrahasznosítható, mig a műanyag palackok tipikusan hulladéklerakókba kerülnek, amikor hasznos élettartamuk lejár. Végezetül az üvegnek nincs kellemetlen műanyag vagy fém íze.

Hol készülnek a Natursutten palackok és alkotóelemei?

Az összes gumi etetőcumi, valamint a műanyag gyűrű, a kupak, a tömítés és az anti-colic kettős szelep mind kizárólag Olaszországban készül. Borasilikát üvegedényeinket Franciaországban gyártják. A műanyag alkatrészek PP-ből készültek.

Hogyan moshatom / sterilizálhatom a palackot és alkatrészeit az első használat előtt?

Forraljuk ki, vagy mossuk el a palackot alkatrészeivel együtt a mosogatógépben. Minden alkatrész – az etetőcumik kivételével – mosogatógépben mosható. (Természetesen kézzel is elmoshatod folyó vízben.) Az etetőcumikat 5 percig kell sterilizálni forró vízben figyelve, hogy ne érjenek le az edény aljára. 5 perc után vedd ki a forró vízből.

Hogyan kell megtisztítani használat után?

Az üveg, a kupak, a gyűrű, a tömítés és a dupla szelep mind mosogatógépben, vagy akár kézzel is mosható. A természetes gumi etetőcumit hideg folyóvízzel, kézzel kell mosni, enyhe folyékony szappannal. Tilos a mosogatógépben, mert ragadóssá válhat a meleg víz hatására!

Melegíthetem micróban?

Az üvegből készült palackok és műanyag alkatrészek használhatók mikrohullámú sütőben. A természetes gumi etetőcumi nem. A mikrohullámú sütés során kérjük, távolítsd el az etetőcumit és a műanyag kupakot.
Egy megjegyzés: Nehéz a folyadékot egyenletesen melegíteni mikrohullámú sütőben. Ha azonban úgy döntesz, hogy mikrohullámú sütőt használsz, javasoljuk, hogy a folyadék felmelegítése után óvatosan rázd össze, hogy megszüntesd a forró pontokat, majd teszteld a csuklódon a folyadék hőmérsékletét.

A bébi palackok rá van írva, hogy “thermal shock-resistant.” („hőálló ütésálló.”) Mit jelent ez?

A „hőálló ütésálló” azt jelenti, hogy az üveg erősebb, és ellenáll a szélsőséges hőmérséklet változásoknak (forrásponttól a fagyásig) törés nélkül. Palackjaink gyógyszeripari minőségű boroszilikát üvegből készülnek, ami drágább, tisztább és jobb minőségű, mint a legtöbb üveg bébipalack.

Milyen biztonsági tanúsítványokkal rendelkeznek a Natursutten cumisüvegek?

A Natursuttenen nagyon komolyan veszi a csecsemők biztonságát. Minden Natursutten terméken nagyon alapos tesztelést végez a ConsumerLab Dániában. Palackjaink és etetőcumijaink megfelelnek az EN14350 és a CPSIA 2008 európai követelményeknek, valamint az Egyesült Államokban 16 CFR 1500-nak.

A Natursutten palackok rendelkeznek szellőzőrendszerrel?

Igen, palackban van egy anti-colicus „kettős szelep”, amely a még egyenletesebb tejáramlást biztosítja, és megakadályozza a kolikákat és a gázt – így a baba táplálása zökkenőmentesen történik.

Milyen etetőcumi van a Natursutten palackokon?

Az etetőcumik a Hevea brasiliensis gumifa 100%-osan természetes gumijából készülnek. Természetesen a Natursutten cumikhoz hasonlóan, ezek is az olaszországi családi gyártóüzemben készülnek.

Hogyan különböztethetem meg a lassú, és a gyors folyású etetőcumit egymástól?

A táplálék áramlási sebességét a lyuk mérete határozza meg: A Slow-Flow (lassú folyású) etetőcumin egyetlen lyuk van, és a Fast-Flow(gyors folyású) pedig Y-alakú furattal rendelkezik. (És persze a csomagoláson is másképp van jelölve.)

Az összes etetőcumi illeszkedik az üveghez?

Igen, bármilyen átlagos méretű etetőcumi illeszkedik a palackhoz. A széles nyakúak azonban nem.

Vajon a Natursutten természetes gumi etetőcumii illeszkednek más bébi palackokhoz?

Igen, a természetes gumi etetőcumik bármilyen szabványos méretű palackhoz illeszkednek. Azonban nem illeszkednek a széles nyakú palackokhoz.

Mégsem kérem a terméket. Hogyan tudom visszaküldeni?

14 munkanapon belül a vásárlástól indoklás nélkül elállhatsz. Ebbe beletartozik  a 14. nap is. Az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatod, amikor a terméket átvetted. Amennyiben az elállási joggal élsz, úgy az általad kifizetett teljes összeget haladéktalanul, de legkésőbb 14 napon belül visszatérítjük, amennyiben a terméket ép állapotban KÖVETHETŐ postai vagy futárszolgálati úton legkésőbb 14 napon belül visszaküldted. A visszajuttatás tényét és igényét kérjük előtte jelezd felénk.
Csak bontatlan, ép csomagot van módunkban visszavásárolni!
A visszaküldés költségén túl semmi más költség nem terhel.

hu_HUHungarian
hu_HUHungarian